« terug naar vorige pagina

Aanmelden nieuwe patiënten

Het is momenteel erg druk op de praktijk. Om de kwaliteit, continuïteit en aandacht te kunnen waarborgen, ligt onze focus in eerste instantie op de zorgverlening aan onze huidige patiënten. Om die reden zal uw aanmeldings- en inschrijvingsprocedure langer duren dan gemiddeld, ongeveer 2-4 weken afhankelijk of u al een huisarts heeft in Nederland (vanwege onder meer de overdracht van uw medisch dossier door uw huidige huisarts).

Let op, dit is een aanmeldformulier en geen inschrijfformulier, als u zich aanmeldt betekent het niet dat u automatisch ingeschreven bent of gaat worden (dit is onder meer afhankelijk van de afstand tussen uw woonplaats en de praktijk). Het verwerken van uw aanmelding is afhankelijk van de drukte op de praktijk en eventueel hoe snel wij uw medisch dossier van uw huidige huisarts ontvangen en kunnen verwerken. U krijgt vanzelf een e-mail van ons daarover (controleer ook de spam in uw mail).

Heeft u dringende zorg nodig dan adviseren we u om zich bij een andere huisartsenpraktijk te melden.

 

Aanmeldformulier Huisartsenzorg Wanes  • De huisarts kan belangrijke informatie over uw gezondheid delen met andere zorgaanbieders in de regio. Maar zij mogen uw medische gegevens alleen bekijken als dat nodig is voor uw behandeling. En alleen als u dat goed vindt. Regel daarom hier uw toestemming. Voor meer informatie kijk op www.volgjezorg.nl
    Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van de patiënt inschrijving
    Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
    Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement